Skip to content

Welkom bij Carrus. Het bedrijf dat ik 20 jaar geleden ben gestart en waar ik nog dagelijks met mijn team met veel plezier aan werk.

De ontwikkeling van de cart zorgt er voor dat het een levendig en dynamisch vervoersmiddel is dat mij nooit verveelt. Daardoor kan de cart door steeds meer branches worden ingezet voor het vervoer van mensen en goederen. Hoveniers vervoeren er bijvoorbeeld hun gereedschap mee, vakantieparken gebruiken de cart voor hun technische dienst en hun materialen en evenementenorganisaties vervoeren er hun gasten mee.

De ontwikkeling van de cart zorgt er voor dat het een levendig en dynamisch vervoersmiddel is dat mij nooit verveelt. Daardoor kan de cart door steeds meer branches worden ingezet voor het vervoer van mensen en goederen. Hoveniers vervoeren er bijvoorbeeld hun gereedschap mee, vakantieparken gebruiken de cart voor hun technische dienst en hun materialen en evenementenorganisaties vervoeren er hun gasten mee.

Door de jaren heen zijn we behoorlijk vindingrijk geworden als het gaat om het matchen van een klus, een vervoersvraag, met een cart. Een basis-cart kan helemaal opgebouwd worden voor de klus die het moet klaren; een laadbak voor goederen, profielbanden voor ruw terrein of een extra zitting om mensen te vervoeren. Voor elke klus is er een cart.
En omdat ze elektrisch worden aangedreven en gebruikte carts door ons worden gereviseerd, past het helemaal bij het nu; ze zijn laag in aanschafwaarde en ze zijn duurzaam.

Ik ben de wereld over gereisd om relaties op te bouwen met klanten en leveranciers en dat heeft erin geresulteerd dat we inmiddels in
40 landen actief zijn, binnen en buiten Europa. Daarnaast heb ik kunnen leren wat de internationale marktontwikkelingen zijn.

Ons aanbod en onze dienstverlening zijn daar op aangepast; de toepassingsmogelijkheden van de carts, kennis van alle grote merken (Club Car, EZGO, Yamaha, Madjax), het grote aanbod carts, een uitgebreide onderdelen-webshop en we hebben servicemonteurs die door heel Nederland reparaties en onderhoud verzorgen. Ik ben hier erg trots op omdat niemand dat in Nederland kan bieden. En nog belangrijker, deze dienstverlening kan ik alleen bieden door de mensen die dat waarmaken; het Carrus-team. Een internationaal team met gedreven mensen en een dienstbaar hart.

Onderweg heb ik veel steun en inspiratie gehad van mijn mentor de heer C.M.H de Bree. Mede dankzij hem is Carrus een volwassen organisatie geworden. Inmiddels is hij niet meer onder ons en dat gaat mij aan het hart. Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor wat hij voor mij heeft betekend.

Ties Vonk
Eigenaar Carrus

P.s. In onze showroom in Nieuwegein bent u welkom het totaal­concept van Carrus te ervaren.

Waarom Carrus

Carrus is inmiddels 20 jaar actief met de in- en verkoop van carts, het onderhoud en met een uitgebreide onderdelen-webshop. Dat doen we zowel in Nederland als over de rest van de wereld. We hebben daarmee veel kennis opgebouwd van diverse merken (o.a. Club Car, Yamaha en EZGO) en zijn als enige in Europa importeur van het merk Madjax. Een kwalitatief sterke cart die we voornamelijk als nieuw verkopen, tenzij ze worden ingeruild.

De meeste carts die we verkopen zijn refurbished. Dat maakt ze extra voordelig en het is ook een duurzame oplossing. Ze gaan vervolgens nog circa 20 jaar mee. Refurbished betekent voor ons
de cart terugbrengen in de staat wat het dichtst bij de nieuwe staat komt. Zowel technisch als optisch.
We geven ook nog 6 maanden garantie op deze carts.

Nieuwe carts leveren wij inclusief nieuwe accu’s en hebben een langere fabrieksgarantie.
Voor gebruikte carts bieden wij de keuze uit lithium-, onderhoudsvrije- en loodzure accu’s. Hier lichten wij de eigenschappen verder toe.

We hebben een technische buitendienst die door heel Nederland onderhoud en reparaties verricht. Inmiddels hebben meer dan 1.000 organisaties een servicecontract voor onderhoud bij ons afgesloten. Verderop in deze brochure leest u hier meer over.

Carrus werkt samen met meer dan 100 wederverkopers in Nederland. Onze producten kunt u ook via hen bestellen als uw voorkeur naar een lokale leverancier uitgaat.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw cart te kopen, te huren of te leasen.

× Whatsapp