Skip to content

Open Dagen.

Ontdek de wereld van de cart tijdens onze open dagen op 29 februari en 22 maart 2024 in Nieuwegein!

Of u nu op zoek bent naar een vervoersoplossing voor personen of goederen, nieuw of refurbished, Carrus heeft het allemaal. We nodigen u graag uit om de diverse modellen te ontdekken, inclusief onze specials zoals de indrukwekkende Raptor en de charmante ‘Woody’.

Wat kunt u verwachten tijdens deze dagen?

  • Speciale Introductie: Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten, waaronder de opvallende Foodtruck en de stoere Madjax.
  • Unieke Aanbiedingen: Profiteer alleen tijdens deze dagen van exclusieve aanbiedingen, zoals een gratis eenjarig servicecontract ter waarde van € 175,- (Alleen geldig voor carts die niet eerder een Carrus- servicecontract hebben gehad). Bij aankoop van een refurbished cart ontvangt u bovendien € 1.500,- voor een (operationele) inruil-cart.
  • Voor de Kinderen: Terwijl u de veelzijdigheid van de cart ontdekt, kunnen de kinderen genieten van diverse activiteiten zoals air hockey, Pacman en tafelvoetbal.

U bent van 9 tot 16 uur van harte welkom op ons adres: Overijsselhaven 20, 3433 PH Nieuwegein. De open dagen zijn een uitgelezen kans om al uw vragen te stellen, onze modellen te ervaren en te profiteren van exclusieve aanbiedingen.

× Whatsapp