Skip to content

Over Carrus.

“Welkom bij Carrus. Het bedrijf dat ik 20 jaar geleden ben gestart en waar ik nog dagelijks met mijn team met veel plezier aan werk.”

De ontwikkeling van de cart zorgt er voor dat het een levendig en dynamisch vervoersmiddel is dat mij nooit verveelt. Daardoor kan de cart door steeds meer branches worden ingezet voor het vervoer van mensen en goederen. Hoveniers vervoeren er bijvoorbeeld hun gereedschap mee, vakantieparken gebruiken de cart voor hun technische dienst en hun materialen en evenementenorganisaties vervoeren er hun gasten mee.

Door de jaren heen zijn we behoorlijk vindingrijk geworden als het gaat om het matchen van een klus, een vervoersvraag, met een cart. Een basis-cart kan helemaal opgebouwd worden voor de klus die het moet klaren; een laadbak voor goederen, profielbanden voor ruw terrein of een extra zitting om mensen te vervoeren. Voor elke klus is er een cart.
En omdat ze elektrisch worden aangedreven en gebruikte carts door ons worden gereviseerd, past het helemaal bij het nu; ze zijn duurzaam en zijn laag in aanschafwaarde.
 
Ik ben de wereld over gereisd om relaties op te bouwen met klanten en leveranciers en dat heeft erin geresulteerd dat we inmiddels in 40 landen actief zijn. Daarnaast heb ik kunnen leren wat de internationale marktontwikkelingen zijn.

Ons aanbod en onze dienstverlening zijn daar op aangepast; de toepassingsmogelijkheden van de carts, kennis van alle grote merken, het grote aanbod carts,

een uitgebreide onderdelen-webshop en we hebben servicemonteurs die door heel Nederland reparaties en onderhoud verzorgen. Ik ben hier erg trots op omdat niemand dat in Nederland kan bieden.
En nog belangrijker, deze dienstverlening kan ik alleen bieden door de mensen die dat waarmaken; het Carrus-team. Een internationaal team met gedreven mensen en een dienstbaar hart.
 
Onderweg heb ik veel steun en inspiratie gehad van mijn mentor de heer C.M.H de Bree. Mede dankzij hem is Carrus een volwassen organisatie geworden. Onlangs is hij overleden en dat gaat mij aan het hart. Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor wat hij voor mij heeft betekend.
 
Ties Vonk
Eigenaar Carrus

P.s. Wij ontmoeten u graag in onze showroom in Nieuwegein.

× Whatsapp