Skip to content

Regenhoezen

De inzittenden van een cart kunnen worden beschermd tegen regen, zon en wind door middel van een hoes voor de cart. Er zijn hoezen van stof met oproldeuren, met vaste deuren van stof en er zijn cabines van hard kunststof.
De hoezen die in de Verenigde Staten worden gemaakt, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zijn voorzien van stevige ritsen en alle onderdelen zijn los leverbaar. De stoffen hoezen zijn gemaakt van 100% in de massa geverfd acryl. De vezels zijn verzadigd met kleur- en UV-gestabiliseerde pigmenten voordat ze tot garen worden gesponnen, wat betekent dat het pigment helemaal door de vezels gaat en de kleur na verloop van tijd trouw blijft.

Regenhoezen

De inzitt enden van een cart kunnen worden beschermd tegen regen, zon en wind door middel van een hoes voor de cart. Er zijn hoezen van stof met oproldeuren, met vaste deuren van stof en er zijn cabines van hard kunststof.
De hoezen die in de Verenigde Staten worden gemaakt, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zijn voorzien van stevige ritsen en alle onderdelen zijn los leverbaar.

De stoff en hoezen zijn gemaakt van 100% in de massa geverfd acryl. De vezels zijn verzadigd met kleur- en UV-gestabiliseerde pigmenten voordat ze tot garen worden gesponnen, wat betekent dat het pigment helemaal door de vezels gaat en de kleur na verloop van tijd trouw blijft.

Wordt geleverd
inclusief netsnoer
#915-00099

× Whatsapp