Skip to content

Natuurlijke airconditioning nodig? Neem een vouwraam!

De flexibiliteit van klapramen zorgt voor een comfortabele rijervaring in verschillende weersomstandigheden. Als het erg warm is, kan het raam gemakkelijk worden gehalveerd voor meer ventilatie.

Ramen en windschermen maken het uiterlijk van een golfkar compleet.

>Welke ramen zijn er?

Ramen voor golfkarren zijn verkrijgbaar als heel raam of met een vouwmechanisme, transparant of getint. Met het vouwmechanisme zijn de ramen gemakkelijker te vervoeren. Bovendien is de installatie ook heel eenvoudig.

Lees meer over ramen hier.

Ramen en windschermen voor golfkarren zijn verkrijgbaar van de originele merken (OEM) of van een alternatieve leverancier (Nivel). Hierdoor kan er worden gekozen tussen een perfecte passend ontwerp van hetzelfde merk als de golfkar, of een goedkopere variant (welk natuurlijk ook past). OEM-ramen zijn daarentegen in minder varianten verkrijgbaar dan de alternatieve ramen.

Vind alle ramen en onderdelen hier: https://carrus.com/windshields-parts.

>Hoe installeer je een raam?

Het installatieproces is eenvoudig. De ramen worden meegeleverd met de nodige schroeven en knoppen, maar kan altijd extra gemonteerd worden. De monteurs van Carrus helpen daar graag bij.

Als het raam zelf geïnstalleerd wordt, houd er dan rekening mee dat alle klemmen waarmee het raam vast zit, goed gemonteerd zijn. Deze houden het raam op de plaats.

De verschillende montageonderdelen voor het monteren verkrijgbaar bij Carrus zijn:

  • Windschermen zelf
  • Clips om klapramen vast te houden
  • Ringen om het raam te monteren
  • Bumpers om de lak van de golfkar te beschermen
  • Ruitenwissers voor de niet-klapramen
  • Windscherm afsluiters en windblockers tegen de wind

Wil je zeker weten dat de ruiten op jouw (golf)kar passen? Bekijk dan de handleiding passend bij jouw kar via de Handleiding Database op https://carrus.com/.

Ontdek de mogelijkheden en kom langs in onze showroom of bel ons op +31 30 2334405.

× Whatsapp