» 8 REDENEN OM BIJ CARRUS TE BESTELLEN:

Drop shipment
Neutrale verpakking
Web shop met live voorraad UPS tool
Alle grote merken
Exclusieve dealer rechten
Grote voorraad
Meer dan 7,000 onderdelen in stock
Zelfde dag verstuurd
Indien voor 15.00u besteld
Gratis verzending in Europa
Bij onderdelen orders boven €400
Technische training en support

Onze belangrijkste focus ligt bij de wederverkopers. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en willen je graag helpen met het uitbreiden van je bedrijf. We willen graag het beste product voor je leveren en daarmee jouw leven wat makkelijker te maken. Ons geïntegreerde order systeem zorgt ervoor dat je klanten direct in je eigen gepersonaliseerde webshop alle producten kunnen bestellen. Scheelt jou tijd en geld in het order proces.

Daarnaast kunnen we je ook voorzien van gebruikte karren, of het nog voor personenvervoer is of voor divers gebruik. Waarom zou je de volledige prijs betalen voor een gloednieuwe kar als je ook een goede deal kan krijgen op een gebruikte kar?

Ons doel is simpel. We willen je nummer 1  partner voor cart onderdelen in Europa zijn. Geen concessies op kwaliteit, maar wel voor een geweldige prijs en met uitstekende service. We geloven in een betrouwbare partner zijn, je kunt ons op ons woord geloven. Omdat we een zelfstandige leverancier zijn, kun je altijd de beste oplossing van ons verwachten.

» CARTS?
WE HAVE THE PARTS!

HET CARRUS GEBOUW

DE CARRUS BACKOFFICE

DE CARRUS SHOWROOM

DE CARRUS WERKPLAATS

HET CARRUS MAGAZIJN SYSTEEM

HET CARRUS MAGAZIJN

HET CARRUS HOGEDRUK REINIGINGSSTATION